Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje u Agnieszki

Adres obiektu Krótka 1, Nowa Osada, 43-460 Wisła
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 16

 
 

Janusz
Dodano: 2017-02-26
Pobyt od: 2017-02-11 do 2017-02-18 IP: xx.238.119.23
 
 
    

Super jedzenie, przemiła Pani Agnieszka codziennie coś innego smacznego serwowała. Miała ciekawe pomysły na zwiedzanie okolic. Blisko do ośrodków narciarskich (Nowa Osada, Cienków i Klepki) oraz skoczni w Malince. Pokoje czyste i ciepłe. Okolica spokojna. Polecam !!!


 
 

Basia i Dawid
Dodano: 2016-09-06
Pobyt od: 2016-08-29 do 2016-09-02 IP: xx.134.23.106
 
 
  

Świetna lokalizacja, właściciele bardzo sympatyczni. Byliśmy z dziećmi i wszyscy wróciliśmy zadowoleni i uśmiechnięci. Na pewno jeszcze tam wrócimy. Gorąco polecam.


 
 

Ewa i Jan
Dodano: 2016-05-04
Pobyt od: 2016-04-29 do 2016-05-03 IP: xxx.238.167.5
 
 
    

Właśnie wróciliśmy z weekendu majowego. Byliśmy już u Pani Agnieszki kolejny raz i na pewno wrócimy. Bardzo życzliwa gospodyni, pokój czyściutki i zadbany. Fajna baza wypadowa, niedaleko skoczni im. Adama Małysza. Lokalizacja zarówno dla tych co lubią piesze wędrówki jak i jazdę na rowerze. Pani Agnieszko pozdrawiam serdecznie, uściski dla chłopaków Piotrusia i Mateusza.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-09 07:37:12
pozdrawiamy dziekujemy
 
 

Sabina
Dodano: 2013-08-21
Pobyt od: 2013-08-19 do 2013-08-21
 
 
    

4-ty rok z rzędu o czymś to świadczy :) Do zobaczenia za rok


 
 

Marta Maślana
Dodano: 2013-02-11
Pobyt od: 2013-02-03 do 2013-02-08
 
 
    

Skorzystałam z dziećmi z apartamentu u pani Agnieszki - jak w domu! Niczego nam nie brakowało. Czysto i przytulnie wszystko na swoim miejscu. Życzliwa i przesympatyczna osoba - moja Tosia z przyjemnością korzystała z pożyczonych saneczek klasy "Mercedes". Dziękuję i pozdrawiam serdecznie gospodarzy i chłopców i życzę dobrej pogody na ferie!


 
Aga i ekipa:)
Dodano: 2012-02-15
Pobyt od: 2012-02-09 do 2012-02-12
 

Rewelacja! Godne polecenia, przytulne i ciepłe pokoje, jak i przyjazna atmosfera. Właściciele bardzo sympatyczni! Chce się tam wróćić jeszcze raz:) Wart być w takim miejscu, polecamy!


 
Ola i Mateusz
Dodano: 2012-01-20
Pobyt od: 2012-01-16 do 2012-01-20
 

To był naprawdę bardzo miły tydzień, również dzięki Pani Agnieszce jak i jest przytulnie urządzonych pokojach. W domku jest bardzo ciepło więc można się wygrzać po zimowych szaleństwach. Polecam każdemu !


 
Sabina
Dodano: 2011-06-08
Pobyt od: 2010-08-16 do 2010-08-19
 

Pokoje godne polecenia. Miła atmosfera. W zeszłym roku byłam tam z dwójką dzieci. Właściciele dbają o gości, specjalnie dla mojego mniejszego dziecka pożyczyli łóżeczko od znajomych w dużych hotelach takiego czegoś nie ma :)


 
Basia i Piotrek wraz z Kubusiem :D
Dodano: 2011-01-27
Pobyt od: 2010-12-27 do 2011-01-06
 

Naprawdę super... pokoje wypas bardo miła atmosfera pani Agnieszka jak i jej mąż naprawdę w porządeczku :D zdecydowanie godne polecenia...


 
Tomek i Karolcia :)
Dodano: 2010-12-31
Pobyt od: 2010-12-27 do 2010-12-29
 

Pokoje godne polecenia. Czysto i co ważne dla narciarzy - ciepło. Bardzo przyjazna atmosfera, Pani Agnieszka przemiła i życzliwa. Polecam :)


Opinie 1-10 z 16

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wisła w przewodniku

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Wisła swoją popularność zawdzięcza w dużej mierze Adamowi Małyszowi, ale okolica ma do zaoferowania dużo więcej. Czym zauroczy cię Wisła?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie